Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus

Lisää kuvia

Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus
12,40 €

Saatavuus: Saatavilla

Testaa tietosi!


Liikenneyrittäjäkurssin pakollisuus päättyy 1.7.2018, mutta liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus on edellytys liikenneluvan myöntämiselle. Tutkinnon osaamisvaatimuksena on Liikenteenharjoittaja-asetuksen (1071/2009) vaatimukset (kuljetusyrityksen johtamisessa tarvittava tietojen taso ja käytännön valmiudet).


Testi auttaa sinua arvioimaan oman osaamisesi tason ja päivittämisen tarpeen tällä hetkellä. Testi sisältää 100 monivalintatehtävää ollen rakenteeltaan liikenneyrittäjätutkinnon ensimmäisen osan kaltainen (virallisessa tutkinnossa 60 monivalintatehtävää). Tutkinnon toinen osa sisältää soveltavia kirjallisia- ja laskentatehtäviä. Kysymykset virallisessa liikenneyrittäjätutkinnossa vaihtelevat, eivätkä välttämättä ole samoja kuin tässä testissä.


Tarvittavan osaamisen hankkimiseksi voit opiskella itsenäisesti ja ostaa verkkokaupastamme keskeisiin aihealueisiin liittyviä valmennuspaketteja. Vaihtoehtoisesti voit myös osallistua seitsemän päivän mittaiseen tavaraliikenneyrittäjätutkintoon valmentavaan koulutukseemme Seinäjoella. Kts lisätietoja ja koulutuksien ajankohdat www.syo.fi.


Oppimisen tueksi suosittelemme hankkimaan Tavaraliikenneyrittäjäkirjan. Kirjaa voi käyttää apuna tutkinnon toisessa osassa (kirjassa ei saa olla merkintöjä). Hinta 75 € + alv 10 % + postikulut 5 €. Kirjan tilaukset: Jyväskylän ammattikorkeakoulu / Logistiikka, puh. +358 40 180 1584 emma.paananen(at)jamk.fi.


Sisältö:  • monivalintatesti

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kouluttaja:

Juha Säippä
Logistiikka Insinööri (amk), NTM

Juha Säippä toimii yritystoiminnan kouluttajana Suomen Yrittäjäopistolla erityisesti kuljetus- ja logistiikka-alan koulutuksien parissa.

juha.saippa@syo.fi

Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.