Yrittäjyys

Taulukkona Listana

Laskeva

6 tuote(tta)

 1. Yrittäjyyttä opettajille
  250,00 €

  Tarvitsetko lisää osaamista ja vinkkejä yrittäjyyden opetustyöhön? Haluatko perehtyä yrittämiseen konkreettisesti? Vai haluatko tututustua liiketoiminnan suunnitteluun ja yrityksen perustamiseen käytännön näkökulmasta?

  Yrittäjyyttä opettajille on eri kouluasteiden opettajille täydennyskoulutukseksi ja matalan kynnyksen yrittäjyyskoulutukseksi suunniteltu verkkokoulutus.

  Verkossa tapahtuvassa yrittäjyyskoulutuksessa työstetään yrittäjyyden aihealueita mm. yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä ja markkinointiä sekä yritystoiminnan verkostoja yrittäjävideoiden sekä tiiviiden tietoiskujen keinoin. Koulutus sopii opettajille, jotka haluavat saada kokonaiskuvan yrittäjänä toimimisesta, mutta joilla ei ole mahdollisuutta irrottautua opiskelemaan yrittäjyyttä pidempikestoisessa koulutuksessa.

  Koulutuksesta saat kattavat tiedot yrittäjänä 2010-luvun Suomessa toimimisesta sekä todistuksen yrittäjyysosaamisestasi.

  Koulutus on suunniteltu opettajille tai opetushenkilöstölle kouluasteesta riippumatta. Osallistumalla yrittäjyyskoulutukseen saat käytännön työkaluja yrittäjyyden opettamiseen.  Saat koulutuksesta myös opetusmateriaalia, jota voit hyödyntää omassa opetuksessasi.

  Osallistujien kommentteja:

  - Verkkokurssi on selkeästi ja mielenkiintoisesti rakennettu

  - Haastatellut yrittäjät edustavat monenlaisia toimenkuvia ja osaavat esittää asiansa lyhyesti ja kiinnostavasti

  - Videot ovat sopivan mittaisia ja erilaiset lisämateriaalit tuovat syvyyttä tietopohjaan

  - Yrittäjyyteen liittyvät perusasiat selviävät käytännönläheisellä ja kokemuspohjaisella tavalla

   

  Opiskelutunnuksesi on voimassa kullekin kurssille 4 kk.

   

  Lue lisää...
 2. Tavaraliikenneyrittäjätutkinto: Yritystoiminnan suunnittelu ja markkinointi
  200,00 €

  Kuvaus:

  Varmista liikenneluvan saaminen!

  Liikenneyrittäjäkurssin pakollisuus päättyy 1.7.2018, mutta liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus on edellytys liikenneluvan myöntämiselle.
  ”Hyvässä näytelmässä on käsikirjoitus”. Miksi yritystoiminnan suunnittelu kannattaa? Millä tavalla kuljetusyritys voi markkinoida palvelujaan?

  Tämän verkkokurssin tavoitteena on tarjota perustietoa yritystoiminnan suunnittelusta kuljetusalalla sekä kuljetusyrityksen kilpailukeinoista ja markkinoinnista. Kurssi antaa näiltä osin hyvät valmiudet liikenneyrittäjätutkinnossa vaadittavan osaamisen hallintaan.

  Sisältö:
  -liiketoiminnan suunnittelu
  -kuljetusyrityksen toiminnot
  -riskit ja riskienhallinta
  -kuljetusyrityksen kilpailukeinot
  - tehtävä ja testi

  Lue lisää...
 3. Tavaraliikenneyrittäjätutkinto: Talous ja kannattavuus
  200,00 €

  Kuvaus:

  Varmista liikenneluvan saaminen!

  Liikenneyrittäjäkurssin pakollisuus päättyy 1.7.2018, mutta liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus on edellytys liikenneluvan myöntämiselle.

  Mietitkö yrityksesi talousasioita? Haluatko laskea ja varmistaa yritystoimintasi kannattavuutta?

  Tällä verkkokurssilla sinulla on mahdollisuus tutustua kuljetusyrityksen taloushallinnon kokonaisuuteen. Kurssilla pohditaan kirjanpidon ja tilinpäätöksen tulkinnan lisäksi kuljetusyrityksen kannattavuuteen vaikuttavia asioita. Kurssin sisältyy tunnuslukuharjoituksia sekä kuljetusliikkeen kustannuslaskentaharjoituksia.

  Tavoitteet:

  • ymmärtää yritystalouden kokonaisuutta
  • tutustua tilinpäätösanalyysin perusteisiin
  • oppia kustannuslaskennan perusteita ja kuljetusyrityksen kannattavuuslaskentaa.

  Sisältö:

  • Kirjanpidon termistöä
  • Tilinpäätösanalyysin perusteet
  • Tuloslaskelma ja tase
  • Kustannuslaskennan perusteet
  • Kuljetusyrityksen kustannuslaskentaa
  Lue lisää...
 4. Liikeidean sparraus
  50,00 €

  Kuvaus:

  Mietitkö yrityksen perustamista ja haluat testata yritysideaasi asiantuntijalla?

  Liikeidean sparrauksesta saat työkirjan oman yritysideasi täsmentämiseen sekä kokeneen asiantuntijamme auttamaan liikeidean kehittämisessä. Yritystoiminnan kouluttajamme ovat vuosittain mukana satojen uusien yritysten perustamisessa. Liikeidean sparraus kannattaa, saat varmuutta uuden yrityksen alkutaipaleelle sekä asiantuntijan näkemystä onko ideastasi bisnekseksi.

  Lue lisää...
 5. Tavaraliikenneyrittäjätutkinto: Työoikeus ja yrittäjän sosiaaliturva
  200,00 €

  Kuvaus:

  Varmista liikenneluvan saaminen!

  Liikenneyrittäjäkurssin pakollisuus päättyy 1.7.2018, mutta liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus on edellytys liikenneluvan myöntämiselle.

  Kurssin aikana hahmotat työsuhteeseen liittyvät työnantajan velvoitteet ja työntekijän oikeudet. Opit toimimaan oikein työnantajana. Tutustumme myös työsuhteeseen ja yrittäjän eläketurvaan liittyvään lakisääteiseen vakuutuspuoleen.  Kurssi antaa näiltä osin hyvät valmiudet liikenneyrittäjätutkinnossa vaadittavan osaamisen hallintaan.

  Sisältö:

  -          Työsuhde ja työehtosopimusjärjestelmä

  -          Työsuhteen muodot

  -          Lomautus ja työsuhteen päättäminen

  -          Työnantajan ja työntekijän velvollisuudet

  -          Yrittäjän työsuhteeseen liittyvät vakuutukset

  Lue lisää...
 6. Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus
  12,40 €

  Testaa tietosi!

  Liikenneyrittäjäkurssin pakollisuus päättyy 1.7.2018, mutta liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus on edellytys liikenneluvan myöntämiselle. Tutkinnon osaamisvaatimuksena on Liikenteenharjoittaja-asetuksen (1071/2009) vaatimukset (kuljetusyrityksen johtamisessa tarvittava tietojen taso ja käytännön valmiudet).

  Testi auttaa sinua arvioimaan oman osaamisesi tason ja päivittämisen tarpeen tällä hetkellä. Testi sisältää 100 monivalintatehtävää ollen rakenteeltaan liikenneyrittäjätutkinnon ensimmäisen osan kaltainen (virallisessa tutkinnossa 60 monivalintatehtävää). Tutkinnon toinen osa sisältää soveltavia kirjallisia- ja laskentatehtäviä. Kysymykset virallisessa liikenneyrittäjätutkinnossa vaihtelevat, eivätkä välttämättä ole samoja kuin tässä testissä.

  Tarvittavan osaamisen hankkimiseksi voit opiskella itsenäisesti ja ostaa verkkokaupastamme keskeisiin aihealueisiin liittyviä valmennuspaketteja. Vaihtoehtoisesti voit myös osallistua seitsemän päivän mittaiseen tavaraliikenneyrittäjätutkintoon valmentavaan koulutukseemme Seinäjoella. Kts lisätietoja ja koulutuksien ajankohdat www.syo.fi.

  Oppimisen tueksi suosittelemme hankkimaan Tavaraliikenneyrittäjäkirjan. Kirjaa voi käyttää apuna tutkinnon toisessa osassa (kirjassa ei saa olla merkintöjä). Hinta 75 € + alv 10 % + postikulut 5 €. Kirjan tilaukset: Jyväskylän ammattikorkeakoulu / Logistiikka, puh. +358 40 180 1584 emma.paananen(at)jamk.fi.

  Sisältö:

  • monivalintatesti
  Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

6 tuote(tta)