Yrittäjyyttä opettajille

Lisää kuvia

Yrittäjyyttä opettajille
250,00 €

Saatavuus: Saatavilla

Tarvitsetko lisää osaamista ja vinkkejä yrittäjyyden opetustyöhön? Haluatko perehtyä yrittämiseen konkreettisesti? Vai haluatko tututustua liiketoiminnan suunnitteluun ja yrityksen perustamiseen käytännön näkökulmasta?


Yrittäjyyttä opettajille on eri kouluasteiden opettajille täydennyskoulutukseksi ja matalan kynnyksen yrittäjyyskoulutukseksi suunniteltu verkkokoulutus.


Verkossa tapahtuvassa yrittäjyyskoulutuksessa työstetään yrittäjyyden aihealueita mm. yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä ja markkinointiä sekä yritystoiminnan verkostoja yrittäjävideoiden sekä tiiviiden tietoiskujen keinoin. Koulutus sopii opettajille, jotka haluavat saada kokonaiskuvan yrittäjänä toimimisesta, mutta joilla ei ole mahdollisuutta irrottautua opiskelemaan yrittäjyyttä pidempikestoisessa koulutuksessa.


Koulutuksesta saat kattavat tiedot yrittäjänä 2010-luvun Suomessa toimimisesta sekä todistuksen yrittäjyysosaamisestasi.


Koulutus on suunniteltu opettajille tai opetushenkilöstölle kouluasteesta riippumatta. Osallistumalla yrittäjyyskoulutukseen saat käytännön työkaluja yrittäjyyden opettamiseen.  Saat koulutuksesta myös opetusmateriaalia, jota voit hyödyntää omassa opetuksessasi.


Osallistujien kommentteja:


- Verkkokurssi on selkeästi ja mielenkiintoisesti rakennettu


- Haastatellut yrittäjät edustavat monenlaisia toimenkuvia ja osaavat esittää asiansa lyhyesti ja kiinnostavasti


- Videot ovat sopivan mittaisia ja erilaiset lisämateriaalit tuovat syvyyttä tietopohjaan


- Yrittäjyyteen liittyvät perusasiat selviävät käytännönläheisellä ja kokemuspohjaisella tavalla


 


Opiskelutunnuksesi on voimassa kullekin kurssille 4 kk.


 

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätiedot koulutuksesta:

Tiina Luoma
p. 050 342 9316
tiina.luoma(at)syo.fi

Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.